FÖR KANDIDATER

Att arbeta som konsult är ett omväxlande och stimulerande arbete. Många av våra konsulter ser konsultrollen som en möjlighet att ständigt möta nya utmaningar. Då vi arbetar både med stora och medelstora företag, såväl svenska som internationella, kommer du som konsult att få möta olika branscher och företagskulturer.

Till vår konsultverksamhet söker vi allt från IT-generalister till IT-specialister. Du bör vara flexibel, ha lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och värdesätta förändring och nya kunskaper. Total Resurs är ett specialistföretag i en växande bransch och vi hoppas att du vill växa med oss. Vi är specialiserade på att effektivt hitta resurser till kunderna, oavsett om det är en kortsiktig uthyrning eller en långsiktig lösning som leder till anställning.

Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
Total Resurs skapar många fina utvecklingsmöjligheter för IT-specialister – framförallt för dem som är i början av sin karriär. Våra värderingar kommer från IT-konsultbranschen där man sedan länge insett att människorna man har anställda är den viktigaste tillgången – en syn på verksamheten som tyvärr inte är så vanlig bland bemanningsföretag. Vi satsar på våra konsulter och tack vare ett nära samarbete med vårt systerföretag IT-Total kan vi erbjuda obegränsade utvecklingsmöjligheter, unika utbildningar och mentorskap.

Affärsidén grundade sig genom problematiken som många konsulter inom branschen stött på, att gå hela vägen från generalist till specialist inom något område inom IT. Vi vill ge dig möjligheten att gå hela vägen från juniorkonsult till seniorkonsult. Hos oss kan du bygga din karriär smart. Vi tar tillsammans med våra konsulter fram en kompetensutvecklingsplan i form av kurser, certifieringar och mentorskap. Med vidareutbildning och konsultchefer som verkligen jobbar med att utveckla dig ökar karriärutvecklingsmöjligheterna.

Det bästa av världar
Som konsult hos Total Resurs kommer du att arbeta med många intressanta företag och organisationer. Många tycker att det är den bästa av världar – dels att ha tryggheten av en anställning men ändå få möjlighet att hela tiden lära sig nya saker och utvecklas, träffa nya människor och se nya miljöer. Vanligtvis löper konsultuppdragen mellan 3-18 månader, även om vissa uppdrag kan vara längre än så. Våra uppdragsgivare finns inom flera olika branscher och är både större och mindre företag. Tillsammans med din konsultchef diskuterar du vad som passar bäst för dig. Viktigt är dock att du trivs med omväxling och utmaningar och att du är bra på att skapa kontakt och förtroende.

Vad krävs av dig som konsult?
För att smälta in ute hos kunderna gäller det att du trivs i nya miljöer. För att trivas måste du vara öppen och positiv till förändringar och gilla att lära känna nya människor. Allt detta kan sammanfattas i termen konsultmannaskap. Det är en kompetens som rankas högt hos oss på Total Resurs.

Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
Vi på Total Resurs har en bakgrund från IT-branschen. Våra konsultchefer har erfarenhet av både IT-branschen och bemanning. De är väl införstådda över hur branschen fungerar och utvecklas. Vi satsa mycket på kompetensutveckling och liknar mer ett traditionellt konsultbolag än ett bemannings-bolag. Med vidareutbildning och konsultchefer som verkligen jobbar med att utveckla dig ökar karriärutvecklingsmöjligheterna.

Du får en trygg anställning
Du är anställd på Total Resurs, vilket ger dig en ekonomisk trygghet med kontroll över din inkomst. Du har alltid en garanterad fast månadslön. Dessutom har vi ett bonussystem som ger dig möjlighet att kunna påverka din inkomst. Total Resurs är ett företag som genomsyras av gemenskap och familjekänsla. Här ser man människorna och vill ta till vara alla deras egenskaper.

Vi på Total Resurs har en bakgrund från IT-branschen. Våra konsultchefer har erfarenhet av både IT-branschen och bemanning. De är väl införstådda över hur branschen fungerar och utvecklas. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och liknar mer ett traditionellt konsultbolag än ett bemannings-bolag. Bli en del av Total Resurs, skicka in ditt CV till oss.

Bli en del av Total Resurs

Hitta ditt drömjobb hos oss.
Bli en del av Total Resurs och ta del av inkommande uppdrag. Vi söker alltid duktiga personer inom IT.

Ladda upp ditt CV
Registrera CV
Mitt CV